Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Samo u Realu"

Legenda žestoko izvrijeđala Neymara, a Rivaldo zaprepastio Barcine navijače

Neymar se opet dovodi u vezu s Realom, a podrška mu je došla i s neočekivane adrese.

Galerija Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Sandro Rosell i Neymar (Foto: AFP) +5 Lionel Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Saga „Neymar odlazi u Real“ nastavlja se i čini se da bi se mogla ostvariti. U Francuskoj su opet ljutiti na brazilskog žonglera.

Dok je PSG rastavljao Monaco na proste faktore u derbiju francuskog prvenstva, Neymar se u istom vrijeme zabavljao igrajući poker. Naravno da je fotografije objavio na društvenim mrežama i pokrenuo lavine kritika među navijačima PSG-a, ali i bivšim nogometašima.

S oštrim kritikom oglasio se i bivši francuski reprezentativac Christophe Dugarry.
„Kako je moguće da PSG igra utakmicu za potvrdu naslova prvaka, a Neymar nije na tribinama? Kako može biti vođa momčadi ako ne želi doći na utakmicu i dati podršku suigračima?“ pita se Dugarry i nastavlja grmjeti:

Dugarry "popljuvao" Neymara

„Kako se PSG može uopće složiti s takvim stavom svoje najveće zvijezde? Kako Neymar može pogledati u oči suigračima kad se tako ponaša“, pita se Dugarry, svjetski i europski prvak s francuskom reprezentacijom.
„Neymar otvoreno pljuje na klub! Ponaša se kao barbarin“, zaključio je Dugarry i mnogi se s njim u Parizu slažu.

Neymar se oporavlja od operacije stopala, ali to ga u očima mnogih navijača PSG-a ne amnestira što ne prati utakmice vlastitog kluba.
Možda je doista razlog taj što Neymar ni ne namjerava ostati u Parizu, pa što će onda pratiti kako PSG igra!? Pitanje je zanima li ga to uopće?

Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Već se mjesecima spekulira da Neymar koketira s Real Madridom. Florentino Perez želi ga vidjeti na Santiago Bernabeuu i spreman je duboko zavući ruku u džep. Cijena je navodno već istaknuta, spekulira se da bi PSG pustio Neymara, ako doista ne želi ostati na Parku prinčeva, za okruglih 400 milijuna eura, što je za 178 milijuna više nego što ga je prošlog ljeta doveo iz Barcelone.

Da Neymar i njegovi svita nemaju skrupula, pokazali su dosadašnjim ponašanjem, i u Santosu i u Barceloni. Tko zna, možda bi za Neymara doista bilo najbolje da prijeđe u Real?

Rivaldo: "Neymar mora u Real"

Tog je mišljenja njegov sunarodnjak i legenda Barcelone Rivaldo.
„Ako želi biti najbolji na svijetu, trebao bi prijeći u Real“, tvrdi Brazilac koji je godinama igrao u Barceloni i s ovom porukom mnoge je iznenadio, ponajviše navijače katalonskog kluba.

„Osobno sam mu rekao da može postati najbolji na svijetu. Međutim, ako ostane u PSG-u, to se neće dogoditi. Neymar mora napustiti PSG, to je moje mišljenje“, kazao je Rivaldo i pojasnio:

Rivaldo i Patrick Kluivert (Foto: AFP) Rivaldo i Patrick Kluivert (Foto: AFP) (Foto: Afp)

„S obzirom na to kakvim stilom igra i ako želi biti najbolji na svijetu, mora igrati u Španjolskoj. Ako ćete realno analizirati, drukčiji se nogomet igra u Engleskoj, Italiji, Njemačkoj ili Francuskoj.“

Rivaldo je mišljenja da španjolski stil najviše odgovora Neymaru, ali i da se u Primeri igra najkompetitivniji nogomet. U svakom je slučaju na osjetno višoj razini nego u Francuskoj, a Rivaldo misli da Neymar mora konstantno igrati na najvišoj razini ako želi biti na samom vrhu.

„Teško se može vratiti u Barcelonu, to je jasno. No s obzirom na to što čujem od ljudi koji obično imaju dobre informacije, Neymar bi mogao prijeći u Real. I da, mislim da bi u Realu mogao postati najbolji na svijetu“, zaključila je brazilska legenda.



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider