Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osigurali četvrtfinale

Legenda Varaždina: "Pobjedu posvećujemo Mariju Kovačeviću, čeka ga borba"

Nikola Šafarić je zamijenio Marija Kovačevića na klupi Varaždina.

Nikola Šafarić (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Varaždin je posljednji četvrtfinalist Kupa. U dvoboju protiv Istre 1961 slavili su preokretom (3:2), a domaću je momčad s klupe vodila klupska legenda Nikola Šafarić.

Sportski direktor Varaždina vodio je momčad u Kup susretu, umjesto Marija Kovačevića koji je privremeno odstupio s dužnosti zbog raka. Podvrgnut će se operaciji, a potom posvetiti oporavku. 

"Jedan od ljepših trenutaka u karijeri. Ostat će mi ova utakmica zauvijek u sjećanju. Ovu pobjedu posvećujemo Mariju Kovačeviću kojeg čeka borba, ali vjerujemo da će po njega sve dobro ispasti. Pričali smo, no nismo ga željeli mnogo zamarati", rekao je Šafarić pa dodao:

Ivan Leko Ivan Leko vraća se u poznato okruženje: Želi ga klub hrvatskog napadača? divider

"Ova će mi utakmica zauvijek ostati u sjećanju. Ovu pobjedu posvećujemo Mariju Kovačeviću kojeg čeka borba, ali vjerujemo da će sve po njega ispasti dobro. Pričali smo, nismo ga željeli mnogo zamarati", rekao je Šafarić pa dodao:

"Jako emotivna i fizički zahtjevna utakmica, otvorili smo na najbolji mogući način, a onda preokret. Moji su igrači pokazali ogromnu želju i htijenje. Dva mjeseca nismo slavili, ali danas smo dali sve od sebe", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider