Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je poruka?

Velika zvijezda zakamuflirana u središtu Madrida: "Vruća supruga" objavila video koji je izazvao požar

Agustina Gandolfo objavila je video svojeg supruga Lautara Martineza kako se inkognito šeće Madridom…

Galerija Augustina Gandolfo Lionel Messi i Lautaro Martinez Augustina Gandolfo Marcelo Brozović, Lautaro Martinez i Edin Džeko

Lautaro Martínez, argentinski napadač milanskog Intera koji se nekoć povezivao s Real Madridom i Atleticom, snimljen je kako kamufliran hoda središtem Madrida.

Erik ten Hag Zimski egzodus na Old Traffordu: Dugačka lista za otpis, evo tko sve odlazi divider

Influencerica i Martinezova supruga Agustina Gandolfo objavila je u svojim pričama na Instagramu fotografije i video argentinskog nogometaša kako se inkognito šeće Madridom.

Lautaro Martinez zakamufliran se šetao središtem Madrida

Objava je izazvala popriličnu pozornost na društvenim mrežama. Razlog je jasan.

"Jako sam ga dobro zakamuflirala", napisala je Gandolfo i očito se našalila na račun svojeg supruga, koji ove sezone opet igra odlično i privlači pozornost velikih klubova diljem Europe.

Lionel Messi i Lautaro Martinez Lionel Messi i Lautaro Martinez (Foto: Afp)

Argentinac je postigao već 17 golova u 23 utakmice. Posebno dobar učinak ima u talijanskom prvenstvu; u 16 nastupa u Serie A postigao je 15 golova i upisao četiri asistencije.

Melissa Hoskins i Rohan Dennis Tragično stradala poznata biciklistica: Ubio ju je suprug, bivši dvostruki svjetski prvak!? divider

Posljednja je dva kola prvenstva propustio zbog ozljede. Inter je bez njega pobijedio Lecce 2:0, no odigrao je 1:1 s Genovom u gostima. Martinez ima ugovor s Interom do ljeta 2026., a na Transfermarktu je procijenjen na 110 milijuna eura. Tko god ga bude htio kupiti, morat će zavući ruku duboko u džep.

Navijači Intera ne trebaju se brinuti!?

Intrigantna objava njegova supruge i šetnja Madridom mogli bi sugerirati da je Martinez opet u kombinacijama s Realom ili Atleticom, jer gdje ima dima i ima i vatre, no talijanski mediji ističu da se navijači Intera ne moraju brinuti. Tvrde da je Martinez proveo Božić i novogodišnje praznike u Madridu jer mu tamo živi sestra s obitelji.

Augustina Gandolfo Augustina Gandolfo (Foto: Instagram)

Inače, talijanski i argentinski žuti tisak krajem 2022. pisao je o bračnoj krizi Martineza i Gandolfo. Čak se spominjao i razvod. Gandolfo je javno demantirala glasine o navodnoj nevjeri svojeg supruga, a šuškalo se i da ona njega vara s nekima od suigrača iz Intera.

Priča o nevjeri i razvodu

"Imam partnera dok promatram njihovu moć mašte. Volim ih", ironično je napisala na Instagramu.

Tyron Woodley Procurila pornosnimka bivšeg UFC-ova prvaka divider

"Ljudi, zašto izmišljate priče o razvodu? Supruga i ja smo zajedno i dobro. Nema se što objašnjavati i pojašnjavati. Sretni smo", objavio je tada Martinez i očito nije lagao jer još uvijek su skupa i čini se da im je jako dobro.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider