Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova era

Kustić čestitao Zajecu, šefu HNS-a posebno je drago zbog jedne stvari

Marijan Kustić čestitao je Velimiru Zajecu na imenovanju novim predsjednikom Dinama.

Marijan Kustić (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić čestitao je Velimiru Zajecu, novom predsjedniku Dinama.

Kustićevu čestitku, objavljenu na službenoj stranici HNS-a, prenosimo u cijelosti.

Posebno je zadovoljstvo Kustić izrazio zbog Zajecovih prvih riječi u ulozi predsjednika, kada je nagovijestio da želi da Dinamo ima dobre odnose sa svojim rivalima.

"Poštovani g. Zajec,

ispred Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske nogometne obitelji čestitam vam na izboru za predsjednika GNK Dinamo kao i svim suradnicima. Vaša pobjeda je izraz volje članova kluba koji su prvi puta imali priliku na ovaj način, prema novom Statutu, sudjelovati u izborima za predsjednika kluba.

Dinamo je danas europski prepoznatljiv i konkurentan klub, a svojim je rezultatima i razvojem mladih igrača dao veliki doprinos uspjesima hrvatskog nogometa. Uvjeren sam da ćete u svom djelovanju staviti veliki naglasak na daljnji razvoj tog sportskog sektora kako bi Dinamo i dalje ostao rasadnik igrača za sve hrvatske selekcije.

Raduju me vaše prve izjave o važnosti dobrih odnosa između svih klubova u SuperSport HNL-u te vam želim uspjeh takve vizije kluba.

Vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su vam otvorena za razgovor i suradnju na zajedničkom razvoju hrvatskog nogometa. Želim vam puno uspjeha s Dinamom na europskoj sceni, a na domaćoj - u nikad zanimljivijem i napetijem prvenstvu - neka pobijedi najbolji", poručio je Kustić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider