Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje je zapelo?

Kroos produžio s Realom, još se samo čeka potpis Luke Modrića

Njemački veznjak Toni Kroos (33) produžio je jednogodišnji ugovor s Real Madridom i sada ima ugovor do lipnja 2024. godine, objavio je u srijedu španjolski klub.

Luka Modrić i Toni Kroos (Foto: Afp)

Kroosov sadašnji ugovor istječe krajem mjeseca. U Real je stigao 2014. iz Bayerna i s Kraljevskim klubom je osvojio četiri Lige prvaka, tri naslova prvaka i španjolska kupa, pet Svjetskih klupskih prvenstava.

S njemačkom selekcijom bio je svjetski prvak 2014. godine, a već je prije dolaska u Real osvojio Ligu prvaka s Bayernom za koji je do danas odigrao 417 utakmica.

Potpisani ugovor za Kroosa vjerojatno označava i njegov posljednji u Kraljevskom klubu. U deset godina u klubu prometnuo se u istinsku legendu, a sam je naglasio želju da mu Real Madrid bude posljednji klub za koji će igrati u Europi. Njegova ostavština biti će igranje u jednom od najjačih veznih linija u povijesti nogometa, zajedno sa Modrićem i Casemirom.

Hoće li Modrić uskoro potpisati?

Povodom Kroosovog potpisa povuklo se zanimljivo pitanje – što je s Modriće. Zašto još čekamo na službenu objavu da je Luka produžio ugovor s Realom. U Ligi nacija pokazao je kako i dalje može bez problema u četiri dana odigrati 240 minuta utakmice, a kvaliteta nikada niti nije bila sporna.

Marca doznaje da bi službena potvrda Modrićevog produljenja ugovora mogla doći nakon što Luka objavi svoje planove vezane za budućnost u hrvatskoj reprezentaciji. Trenutno se naš veznjak nalazi na odmoru u Španjolskoj, a cijela Hrvatska čeka kada će obznaniti nastavlja li sa igrama u Vatrenom dresu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider