Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
twitter ''gori''

Počele teorije: UEFA je namjerno pogriješila da gledamo dvoboj Messija i Ronalda?

Britanski novinar sumnja na ispravnost ždrijeba Lige prvaka na kojem se dogodio veliki gaf.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvučeni su parovi osmine finala Lige prvaka, a na ždrijebu u Švicarskoj dogodio se ogroman gaf u prijenosu uživo.

Naime, Andrej Aršavin je kao drugi par izvukao Villarreal – Mancheste United, a to ne bi bilo čudno da taj par nije igrao ove sezone u istoj skupini. UEFA je skroz krivo postavila kuglice u ždrijebu.

gol expired Kakav gaf UEFA-e na ždrijebu Lige prvaka: Krivo zamiješali kuglice i izvukli par koji nije bio moguć divider

UEFA je potpuno krivo postavila kuglice u ždrijebu odnosno prilikom ubacivanja kuglica u bubanj došlo je do pogreške koja je rezultirala kolosalnom sramotom koja je rezultirala brojnim reakcijama na društvenim mrežama.

Nakon toga na Twitteru su odmah počele teorije da je ždrijeb namješten zbog sudara Messija i Ronalda u Ligi prvaka jer je United izvučen tek zadnji jer se po toj teoriji čekalo PSG kako bi cijeli svijet još jednom gledao susret dvojice nogometnih velikana.

gol expired Ždrijeb Lige prvaka: Lionel Messi čeka Cristiana Ronalda u najzvučnijem obračunu nokaut-faze! divider

Utakmice Messija i Ronalda donose ogromnu zaradu UEFA-i pa se su zbog toga počele pojavljivati teorije po društvenim mrežama.

Začetnik toga je Josh Bunting, britanski novinar koji posebno prati Arsenal.

'' Kada su izvukli Manchester United, trebali su ih spojiti sa sljedećom izvučenom momčadi, a to je bio Atletico Madrid. To bi bilo pravednije, nego da su ih vratili u pot i ponovno ih izvlačili jer je tako izgledalo kao da je ždrijeb namješten. Ostvarili još jednu utakmicu Messija i Ronalda koju smo vidjeli nebrojeno puta '', piše engleski novinar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider