Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovi do kraja sezone

Španjolski velikan i Brazil doznali lošu vijest, veliki udarac za domaćina SP-a

Nogometaš Atletico Madrida Filipe Luis zbog prijeloma fibule u utakmici Europske lige protiv Lokomotiva u Moskvi završio je sezonu, objavio je u petak madridski klub na svojim službenim stranicama.

Filipe Luis (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lijevi bek brazilske reprezentacije i Atletica zbog ozljede, izazvane udarcem napadača Lokomotive Edera, gotovo će sigurno propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Atletico je na svojoj stranici objavio i da će liječnički pregled utvrditi koliko dugo će Luis morati pauzirati, ali da je jasno da se očekuje dulja pauza.

Luis je u Atleticu igrao od 2010. do 2014., a onda je otišao u Chelsea, da bi se 2015. vratio u madridski klub. Prije toga je ovaj 32-godišnji Brazilac nosio dresove Deportiva, Real Madrida B, Ajaxa i Figueirensea.

Međutim, Luisova ozljeda nije ništa naspram onog što je pogodilo reprezentaciju Rusije, koja je ostala bez ponajboljeg igrača Aleksandra Kokorina. Kokorin je potrgao ligamente koljena u utakmici Europske lige protiv Leipziga i propustit će Svjetsko prvenstvo. Veliki je to udarac i za njega i za Rusiju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider