Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nove muke za prvoligaše

Klopp izveo Liverpool za povijest, ali zaustavio ih četvrtoligaš na Anfieldu

Najmlađa momčad Liverpoola u povijesti istrčala je ove nedjelje na kultnom Anfieldu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 3. kolu engleskog FA kupa Liverpool je u nedjelju na Anfieldu s pričuvnom momčadi protiv četvrtoligaša Plymoutha Argylea odigrao samo 0-0.

Liverpool je utakmicu započeo sa pet juniora, a u posljednjih pola sata trener Jurgen Klopp uveo je Lallanu, Firmina i Sturridgea.

Prvih 11 u sastavu Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Lucas, Moreno, Stewart, Can, Ejaria, Ojo, Woodburn i Origi najmlađa je momčad kluba u povijesti s prosjekom od 21 godinu i 296 dana.

''Ne mislim da je ovakva prva postava bila pogreška. Sezona je duga i moramo mijenjati. Znam da puno promjena u momčadi nnije dobro, ali nekima je potrebno iskustvo i evo im ga. Ovo nije ''cool'' rezultat, ali nije ni najgori na svijetu'', rekao je Klopp nakon susreta.

Redsi su uputili 28 udaraca prema golu protivnika, a gosti tek četiri. No, to im nije pomoglo, pa će o prolazu u sljedeći krug odlučivati nova utakmica u kojoj će domaćin biti Plymouth čiji su navijači na Anfieldu ludo slavili ovaj rezultat.

Dan ranije od niželigaških klubova ispala su tri premierligaša, Bournemouth, Stoke City i WBA, dok je Arsenal jedva svladao drugoligaša Preston North End sa 2-1, a pobjednički gol zabio je Oliver Giroud u 89. minuti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider