Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bio je to loš dan za nas"

Barca bacila kladionice u očaj: Ovo se ne pamti 12 godina!

Malo tko je vjerovao u prolaz Barcelone na 0:4 u Parizu, a onaj mali broj ljudi koji je vjerovao puno je zaradio na tome

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjeda Barcelone od 6-1 protiv PSG-a u Ligi prvaka i jedan od najvećih preokreta ikad u nogometu bacio je u očaj i engleske kladionice koje su u četvrtak priznale da su morale isplatiti velike iznose.

"Isplatili smo ukupno šesteroznamenkasti iznos i bio je to loš dan za nas", priznali su u jednoj od najvećih britanskih kladionica Ladbrokes, dodavši kako su takve iznose zadnji puta isplatili prije 12 godina, kada je Liverpool u finalu Lige prvaka nadoknadio 0-3 protiv Milana u Istanbulu.

U Ladbrokesu su priznali da su najveće svote morali isplatiti trojici on-line kladitelja, koji su u trenutku kada je Edinson Cavani zabio za 1-3 u 62. minuti uplatili velike iznose na prolaz Barcelone. Tečaj je u tom trenutku bio 100-1, a Barcelona je u zadnjih devet minuta postigla tri gola i prošla.

Kladionice u Velikoj Britaniji ne izlaze s konkretnim iznosima svojih gubitaka, ali su i u drugoj kladionici William Hill priznali da su isplatili "velike iznose", mada je samo sedam posto kladitelja igralo na prolaz katalanske momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider