Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sve je lijepo počelo

Kek podvukao glavni problem Rijeke: ''Izgubili smo vjeru u naš nogomet''

Trener Rijeke Matjaž Kek komentirao je igru svoje momčadi koja je prosula veliko vodstvo u utakmici odluke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je u Ateni vodila 2:0 nakon 26 minuta, ali do kraja su ostali bez pobjede i šanse za plasman u nokaut fazu. Trener Matjaž Keke podvukao je strah i nedostatak samopouzdanja kao glavni problem.

''Mislim da se još jednom vidio naš problem. Kad igrači razmišljaju o igri i vjeruju u suigrače i ne razmišljaju o vanjskim faktorima, vidjeli ste kako igramo. Ali kad se uvuče neki strah, dogodi se ovo'', rekao je Kek za HTV nakon utakmice.

KOMENTAR IVICE MEDE Rijeka izgubila vjeru u sebe: Strah i loša obrana dotukli Kekovu momčad

Utakmicu je preusmjerio jeftino primljen pogodak u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

''Sve je bilo super do 47. minute i gola koji je dao krila AEK-u. Nakon toga smo postali prespori, ni kriterij suđenja mi se nije svidio, ali moramo se naviknuti na to. Neki će morati malo razmisliti o sebi ako žele igrati u Europi. To je koncentracija i moraš igrati 90 minuta. Kao da smo svi u klubu izgubili vjeru u sebe. Stalno tražimo tko je kriv, a krivi smo svi, kao što smo svi bili zaslužni., rekao je Kek i dodao da ipak smatra da je njegova momčad odigrala solidnu europsku utakmicu.

"Prvo poluvrijeme smo igrali fantastično, mogli smo zabiti još golova, ali onda nam se desilo nešto što se ne smije dogoditi, a to je da pola minute prije poluvremena primimo gol. Znali smo da će jurnuti na nas u nastavku, grčevito smo se branili i na kraju morali spašavali bod", komentirao je utakmicu veznjak Rijeke Filip Bradarić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider