Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
partizan uzeo bod

"Večiti derbi" postao viralan zbog velike sudačke pogreške

Veliki sudački previd obilježio je 153. derbi Crvene zvezde i Partizana

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki sudački previd dogodio se u najvećoj srbijanskoj nogometnoj utakmici, "večitom derbiju" Crvene zvezde i Partizana. Bio je to 153. međusobni ogled ove dvije momčadi, vodeće s prvenstvene ljestvice, a bod je u konačnici ipak osvojio Partizan. Možda bi uzeo i cijeli plijen da nije bilo velike sudačke pogreške iz koje je Zvezda povela.

Igrala se 34. minuta prvog poluvremena kada se Kostarikanac John Ruiz sjurio prema gol-aut liniji Parizana. Izgubio je kontrolu nad loptom, a ona je cijelim obujmom prešla preko gol-aut linije. Unatoč tome Ruiz je poslao povratnu loptu, a na nju je prvi natrčao Kanga i zabio za 1:0.

Igrači Partizana odmah su opkolili glavnog suca utakmice Maju Vujovića, no pomoći nije bilo. Glavni sudac nije morao vidjeti taj detalj, ali jest četvrti / peti sudac u terenu, onaj koji je zadužen za procjenjuje je li lopta prešla gol-liniju. U donjem dijelu ekrana vidi se da je taj sudac koncentriran i da prati što se događa i zato čudi da nije vidio da je lopta evidentno prošla gol-aut liniju.

Parizan je izjednačio u 87. minuti preko Đurđevića.

Podjelom bodova razlika između dvaju najvećih rivala u Srbiji ostala je na šest, a do kraja prvenstva ostalo je svega sedam kola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider