Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKA ODLUKA

Katalonci tvrde: Bartomeu će danas napraviti ključan potez koji će razveseliti Messija i sve navijače Barcelone

Ključan sasatanak trebao bi se danas održati u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako tvrdi katalonski Sport, čiji su novinari dobro upućeni u zbivanja u Barceloni, danas bi se na Camp Nou mogao dogoditi povijesni sastanak Uprave kluba.

Prema pisanju Sporta, danas bi se trebao održati radni sastanak na kojem se treba izglasati datum referenduma za biranje novog predsjednika Barcelone.

Na istom sastanku predviđa se da će članovi Upravnog odbora izglasati nepovjerenje sadašnjem predsjedniku Bartomeu i njegovim ljudima, no Sport tvrdi da će ih Bartomeu preduhitriti i odmah na početku ponuditi svoju ostavku jer ne želi da mu se izglasa nepovjerenje.

Messi će biti najsretniji

Ako Bartomeu napusti Barcelonu prije vremena tim potezom će najsretniji biti Lionel Messi. Legendarni Argentinac je u otvorenom sukobu s čelnicima kluba i nema baš nikakav odnos s predsjednikom kluba. Messi je prošlog ljeta htio napustiti Barcelonu gdje je proveo cijelu karijeru i otići u Manchester City, sve je bilo spremno za transfer, no Bartomeu ga nije htio pustiti pa je Messi morao ostati u klubu.

gol expired Khabib se oglasio dvjema porukama: Jedna tjera suze na oči, a druga potvrđuje mirovinu divider

''Nisam mu mogao dozvoliti da napusti klub, on je najbolji nogometaš u povijesti i potreban je našoj momčadi. Ako imate Messija, uspjesi su vam zajamčeni. Vidjeli smo kako izgleda na terenu i više ne razmišljamo o toj neugodnoj epizodi koja se događala'', rekao je Bartomeu o Messiju.

Potezi Bartomeua zadnjih sezona probudili su nezadovoljstvo kod svih navijača Barcelone koji žestoko kritiziraju njegov rad, uz sve probleme koje ima s Messijem, Bartomeu je potjerao Suareza iz kluba, a tim potezom dodatno je razrušio odnose sa svlačionicom koji su ionako užasni.

Sastanak može zaustaviti jedino pandemija

U Barceloni je proglašeno izvanredno stanje i ograničena su kretanja zbog koronavirusa pa bi tako današnji sastanak mogao biti odgođen do daljnjega, a to bi spriječilo predsjednika da ponudi ostavku.

gol expired Khabib se oglasio dvjema porukama: Jedna tjera suze na oči, a druga potvrđuje mirovinu divider

Messi nije jedini u ratu s klubom

Skoro svi igrači su nezadovoljni vođenjem slavnog katalonskog kluba, a uz Messija najglasniji je bio Pique koji je dugi niz godina jedan od glavnih igrača Barcelone i osoba čije mišljenje je jako važno. Nakon sramotnog poraza od Bayerna slavni Španjolac je bio spreman otići, no nedavno je produžio ugovor.

"Moj odnos s predsjednikom može biti srdačan. Ali ludost je što je klub potrošio novac da nas kritizira", rekao je Pique u intervjuu za La Vanguardiju.

Pogledajte cijelu borbu Khabiba i Gaethjea i odlazak prvaka


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider