Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iber na Messija

Kapetan francuskog prvaka ima odgovor za PSG: "Šaljem Ronaldu poruke svaki dan i nudim novo rivalstvo s Messijem, odgovara mi samo ha, ha, ha..."

Kapetan francuskog prvaka ima Cristiana Ronalda na stalnoj vezi preko Whats Appa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša Lionel Messi stigao je u francuski nogomet i dodatno nagnuo odnos snaga na PSG-ovu stranu, apsolutno najdominantnija momčad Ligue 1 posljednjih godina dovela je jednog od najboljih na svijetu, između ostalog, kako bi osigurala da se prošlogodišnji gubitak naslova ne ponovi.

Lille je tekuću sezonu francuskog prvenstva otvorio kao aktualni prvak, a kako bi i dogodine bacili rukavicu velikim rivalima iz glavnog grada pobrinuo se kapetan Jose Fonte. Portugalski stoper kaže kako svako jutro šalje poruke svom reprezentativnom suigraču i nudi mu priliku da obnovi svoje rivalstvo s Messijem.

"Svaki dan šaljem poruke Cristianu Ronaldu i pišem mu da dođe u Lille. Odogovari mi samo sa ha, ha, ha", nasmijao se Fonte.

Bivši suigrač Dejana Lovrena iz Southamptona lani je bio jedan od kamena temeljaca obrane koja je zaustavila vladavinu moćnog PSG-a, ove sezone mu neće biti lako, ali kaže da su spremni na izazov.

"Igrati protiv Messija, Neymara i Mbappea i spriječiti ih da zabiju, zamislite kakva bi to bila priča za unuke!, završio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider