Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"samo želim otići"

Nastavlja se kaos u slavnom francuskom klubu: Mini Mourinho podnio ostavku nakon bizarne situacije

Teški dani traju u francuskom nogometnom velikanu Marseilleu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andre Villas-Boas, kojem su svojedobno tepali da je mini Mourinho, ponudio je ostavku na mjesto trenera francuskog velikana Marseillea, nakon što je klub, bez njegovog znanja, poseljednjeg dana prijelaznog roka doveo igrača kojeg on nije tražio.

Riječ je o napadaču Olivieru Ntchamu, koji je stigao iz škotskog Celtica kao zamjena za Nemanju Radonjića, koji je pak poslan na posudbu u berlinsku Herthu do kraja sezone.

"To nije bila moja odluka. Na pitanje o dovođenju tog igrača rekao sam izričito ne. Probudio sam se i za njegovo dovođenje saznao na našoj klupskoj stranici. Ponudio sam svoju ostavku, a kao razlog naveo neslaganje u klupskoj politici. Ne želim nikakav novac za raskid ugovora, samo želim otići", rekao je Villas-Boas novinarima.

To su dodatni veliki problemi za momčad koja je ove sezone nastupala u Ligi prvaka. Navijači su nezadovoljni klupskom upravom, te su prije samo koji dan prosvjedovali ispred trening-kompleksa, a pritom su zapalili nekoliko drveća i pri bacanju baklju u prostor kluba ozlijedili jednog igrača.

gol expired Hrvatska senzacija gazi sve pred sobom: Zrinka Ljutić pobijedila drugi put u tjedan dana divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider