Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
budućnost njemačkog nogometa

Ne zanimaju ga ni Real, ni Barca, ni Manchesteri: Zvijezda Bayera želi samo u jedan klub

Kai Havertz već je sada jedna od najvećih zvijezda Bundeslige iako mu je tek 20 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvadesetogodišnji Kai Havertz jedan je od najboljih igrača njemačke Bundeslige za kojim luduje polovica Europe. Mladi njemački reprezentativac i igrač Bayer Leverkusena navodno je već odbio mogućnost odlaska u Barcelonu, Real Madrid, Liverpool, oba Manchestera i druge velikane, koji su pokucali na vrata Apotekara i iskazali interes za njegove usluge.

gol expired Noć koju Barcelona nije zaboravila: Nokaut za povijest i danas se pamti divider

Havertz želi ostati u Njemačkoj, ali ne u Bayeru. Želja mu je preseliti se u najveći njemački nogometni klub Bayern, i to već iduće sezone, odnosno ovog ljeta. Međutim, problem je njegova otkupna klauzula, koja iznosi 115 milijuna eura.

Trener Bayerna Hans-Dieter Flick odobrava taj transfer, no možda će morati iduću sezonu jer nije sigurno da će ijedan klub imati novca da plati bilo kojeg igrača više od 100 milijuna eura.

gol expired Impresivna fotografija: Hajduk se pohvalio velikim trudom koji su uložili njegovi navijači divider

Havertz je ove sezone briljantan u dresu Bayera. Postigao je 10 golova i upisao osam asistencija u 34 nastupa u svim natjecanjima. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, a može pokriti i pozicije desnog krila, isturenog napadača, pa čak i zadnjeg veznog.  

Bayer se trenutačno nalazi na visokoj petoj poziciji u domaćem prvenstvu sa svega osam bodova manje od vodećeg Bayerna i samo dva manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

gol expired Pokušao ispasti faca i napraviti novi izazov, no sada mu se smije cijela nogometna javnost divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider