Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tražen je

Lukaku ostaje u Italiji? Za njega je zainteresiran Interov rival

Romelu Lukaku mogao bi ostati u Italiji nakon što je Juventus otvorio pregovore s Chelseajem.

Romelu Lukaku (Foto: Afp)

Mauricio Pochettino u Chelsea je već doveo Nicolasa Jacksona koji bi trebao zauzeti mjesto u samom vrhu napada. Iz kombinacija je opet tako ispao Romelu Lukaku koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu.

Za transfer robusnog napadača ipak se zainteresirao Juventus. Stara dama je, prema navodima engleskih medija, već krenula u pregovore oko mogućeg transfera Belgijca iz Chelseaja. Nije isključena niti opcija Lukakuova ostanka u finalistu Lige prvaka Interu, no oni i dalje imaju problema s financijama.

Dario Šarić Dario Šarić pronašao novi klub: Potpisao na godinu dana za petu NBA momčad u karijeri divider

Prošle sezone dio Lukakuove plaće, plaćao je Chelsea, što je ipak rasteretilo budžet Intera. Ukoliko se odluče za kupnju belgijskog napadača cijeli teret plaće snosio bi Inter, što u klubu i dalje nisu spremni napraviti.

Stoga će do dogovora s Juventusom doći mnogo lakše, a postoji i mogućnost razmjene igrača. Naime, Chelsea je pokazao interes za srpskog napadača Dušana Vlahovića. U tom slučaju Chelsea bi još morao dodati, smatra se, oko 30 milijuna eura uz Lukakua kako bi zauzvrat doveo Vlahovića.

Lukaku je prošle sezone u 37 utakmica postigao 14 golova i upisao sedam asistencija, što je vrlo dobar učinak s obzirom da je često bio zamjena za Edina Džeku koji je većinu utakmica započeo, zajedno u tandemu s Lautarom Martinzeom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider