Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne izgleda dobro"

Juventus bijesan: "Pjaca ponovno stradao u reprezentaciji"

Marko Pjaca ozlijedio se na okupljanju reprezentacije i u listopadu prošle godine. Tada je izbivao dva mjeseca, a čini se da bi sada mogao i duže.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Debakl Hrvatske u prijateljskoj utakmici protiv Estonije (0:3) odjeknuo je Hrvatskom i svijetom, no ozljeda Marka Pjace razjarila je klub! Juventus je, prema pisanju torinskih medija, bijesan nakon što je čuo kako se Pjaca po drugi put u ovoj sezoni ozlijedio na okupljanju reprezentacije.

Podjsetimo, u listopadu prošle godine Pjaca je maknut s popisa kandidata za utakmice protiv Kosova i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, nakon što je na treningu zaradio napuknuće lisne kosti. Zbog te je ozljede izbivao puna dva mjeseca, a čini se da bi sada mogao i dulje.

Krilni napadač Juventusa napustio je "oranicu" u Estoniji nakon nešto više od sat vremena igre uz bolnu grimasu na licu. Pjaca je pao na travnjak kao pokošen u 63. minuti i odmah se uhvatio za lijevo koljeno. Nitko ga nije dirao, uhvaćen je u raskoraku, nezgodno se poskliznuo i čini se da je nešto stradalo u koljenu. Za sada se ne zna o kakvoj je ozljedi riječ, ali ne sluti na dobro.

"Ozljeda Marka najviše nas bolji. Travnjak na kojem smo igrali nije predviđen za profesionalni nogomet. Gospodinu Šukeru bih poručio da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan", rekao je Perišić za HRT nakon utakmice.

Pjaca će u Hrvatskoj biti podvrgnut dodatnim pretragama, a nakon toga će se zaputiti prema Torinu gdje će započeti s rehabilitacijom. Vijesti o težini ozljede trebali bi imati uskoro.

To su katastrofalne vijesti za trenera Massimiliana Allegrija koji je počeo davati sve veću minutažu našem reprezentativcu, a ovaj mu je to vraćao odličnim igrama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider