Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio real madridu

Joško Gvardiol zaludio pola Europe: Hoće li Perez shvatiti koliko je Modrićeva ideja zapravo dobra?

Joško Gvardiol odigrao je utakmicu sezone protiv Real Madrida u Ligi prvaka.

Joško Gvardiol (Foto: Guliver image)

Već svi nogometni fanovi znaju da je Joško Gvardiol jedan od najboljih mladih nogometaša koje svijet ima. Hrvatski stoper ima tek 20 godina, ali ne prestaje oduševljavati svojim igrama.

Gvardiol je u utorak navečer zabio gol velikom Real Madridu, svoj prvi u Ligi prvaka. Bivši igrač zagrebačkog Dinama odigrao je najbolju utakmicu ove sezone.

Mladi Zagrepčanin bio je najbolje ocijenjen od svih igrača na terenu, dobio je ocjenu 7,9. U 90 minuta zabio je gol, imao je četiri otklonjene opasnosti, po jednom je blokirao i presjekao udarac Reala, imao je nevjerojatnih 94,5 % točnih dodavanja i četiri osvojena duela.

Stadion Maksimir Talijanski novinar divio se Maksimiru: Nije mogao vjerovati što Dinamo ima divider

''Gvardiol je poput Maldinija'', napisao je Cacho, slavni youtuber s 1,7 milijuna pretplatnika.

''Čista svjetska klasa i strašan potencijal'',

''Gvardiol je sve što trebaš u momčadi, snažan i brz stoper'',

''Joško Gvardiol je strpao Viniciusa u džep. Napadača Reala se nije vidjelo pored njega'', samo su neki od brojnih pohvala navijača.

Hoće li Perez poslušati Luku Modrića?

Navodno postoji interni dogovor Leipziga i Chelseaja za transfer Gvardiola u London. Hrvatski nogometaš potencijalno bi na zimu ili ljeto mogao postati najskuplji stoper svih vremena, a Chelsea nije jedini koji bi ga htio. Brojni velikani se raspituju, no Chelsea je najbliže dogovoru.

No, hoće li se i Real Madrid uključiti u veliki posao? Prema pisanju španjolskih medija, Luka Modrić preporučio je Florentinu Perezu baš hrvatskog reprezentativca, kojeg vidi kao sjajnu investiciju za budućnost.

Perez je sinoć uživo gledao Gvardiola i mogao se uvjeriti koliko je Hrvat zapravo dobar, a sada je sve na njemu, a ponešto i na financijama slavnog madridskog kluba.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider