Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva predstava!

Hrvat je postao Mbappeova noćna mora: Drugi put ništa nije mogao protiv njega

Josip Stanišić odigrao je vrhunsku utakmicu protiv PSG-a u Ligi prvaka.

Galerija Josip Stanišić i Kylian Mbappe Bayern - PSG Bayern - PSG +3 Bayern - PSG

Nogometaši Bayerna zasluženo su se plasirali u osminu finala Lige prvaka. Bavarci su u srijedu navečer pobijedili PSG 2:0 na svojem stadionu i s ukupnih 3:0 idu dalje.

Bayern je pokazao kvalitetu i bez problema prošao bogati PSG. Francuski prvoligaš ništa nije mogao ni s Messijem i Mbappeom u sastavu, a Neymara nije bilo zbog ozljede.

Navijači PSG-a velike nade su ulagali baš u dvojac Messi i Mbappe, no nakon utakmice ostali su razočarani. Messi je tu i tamo nešto pokušavao, no utakmicu za zaborav odigrao je Mbappe.

Najbolji strijelac u povijesti PSG-a bio je nemoćan protiv fantastične obrane Bayerna. Mbappe je pokušavao na sve strane probiti, a imao je i česte dvoboje s Josipom Stanišićem, koji je oduševio Bayernove navijače.

Stanišić je odigrao na vrhunskoj razini i gotovo bez pogreške završio susret. Mbappe nije mogao raditi razliku na tom dijelu terena, a Stanišić je još jednom sjajno zaustavio francusku zvijezdu.

Nahvalio ga Salihamidžić

Hrvatska se dobro sjeća njegove odlične partije protiv Francuske u Parizu. Mladi Vatreni doslovno je strpao u džep Mbappea, a sve je sinoć ponovio.

Stanišić je protiv PSG-a imao 68 dodavanja, od toga 85 % točnih, a osvojio je i šest duela.

"Izvanredan, senzacionalan. Cijela zadnja linija je bila svjetska, ali baš mi je drago zbog Stanišića koji dolazi iz naše akademije. On je sjajan dečko", rekao je sportski direktor Bavaraca.

Sjajan u zadnje tri utakmice

Julian Nagelsmann nakon ligaškog poraza od Borussije M odlučio je promijeniti formaciju i zaigrati s četvoricom u obrani.

Takva odluka otvorila je vrata braniču Vatrenih, koji je igrao u prvih 11 u zadnje tri utakmice i praktički si zacementirao mjesto u sastavu Bavaraca pored Cancela, koji, prema svemu, uskoro napušta Bayern.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider