Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudjelovao kod dva pogotka

VIDEO Juranović zablistao u pet minuta za preokret s igračem manje: Tri puta asistirao

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović upisao je prvu asistenciju za Union Berlin ove sezone.

Josip Juranović (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Sjajno je Josip Juranović otvorio novu sezonu u Union Berlinu. U prvom ligaškom nastupu upisao je sjajnu asistenciju za preokret, i to s igračem manje na terenu.

U sklopu 2. kola Bundeslige berlinski je Union stigao na gostovanje kod  Darmstadta i stvari su vrlo rano krenulo po krivom. Poveli su Berlinčani ranim pogotkom Gosensa u 4. minuti, no već minutu kasnije ostali s s igračem manje - sudac je isključio Aaronsona.

Takav šok iskoristili su nogometaši Darmstadta, koji u 24. minuti stižu do izjednačenja. Mehlem je poravnao na 1:1, no onda se ukazao hrvatski nogometni reprezentativac. 

Ivan Perišić VIDEO Perišić plesao po rubu: Nasilno odgurnuo suparnika u duelu i zamalo dobio crveni divider

U 34. minuti dobio je Union slobodan udarac s desne strane terena, Juranović je uzeo loptu i precizno pronašao Gosensa u gužvi u kaznenom prostoru, koji glavom pogađa za preokret na 1:2:

Za 1:3 zabio je Behrens u 39. minuti, korner je izveo upravo Juranović, i to nezgodno u sredinu kaznenog prostora, domaći igrač je odbio loptu, ali samo do Behrensa koji zabija bez problema, no i ova je asistencija pripisana njemu.

U 65. minuti susreta Union je otišao na 1:4, zabio je Doekhi na asistenciju, pogađate, Juranovića. Sjajno je izveo korner, ponovno pogodio suigrača u trepavicu koji zabija glavom.

Sjajnu asistenciju Josipa Juranovića možete vidjeti OVDJE.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider