Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šteta

Josip Drmić o propuštenom ziceru: ''Iznenadila me situacija, lopta mi je nekako čudno pala…''

Josip Drmić se osvrnuo na večerašnji poraz protiv Salzburga 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je izgubio 1:0 na gostovanju u Salzburgu u sklopu trećeg kola grupne faze Lige prvaka. Modri su se dobro držali cijeli utakmicu i ravnopravno stajali na terenu, ali nespretnim i nesretnim potezom Moharramija domaćini su zaključili utakmicu golom iz kaznenog udarca.

gol expired Čačiću i Modrima treba više hrabrosti: Zašto Dinamo čeka da primi gol i tek onda krene naprijed!? divider

Pred kamere HRT-a stao je Dinamov napadač Josip Drmić koji je imao najbolju šansu za izjednačenje, ali ipak nije bio precizan.

''Detalji su ono što nedostaje na najvišem nivou, danas smo to osjetili. Kad pogriješiš, to je dovoljno, jedan penal je dovoljan. Poslije smo malo riskirali, imao sam tu jednu veliku šansu, iako je bila za mene malo teška. Malo je bila iznenadna, došao sam u tu situaciju, golman se baca, lopta mi pada nekako čudno, htio sam samo završiti, ali nije bilo dovoljno dobro, vrhunski je obranio. Poslije to zaleđe, to su centimetri, nemam pojma, a možda sam i pola metra bio u zaleđu.''

gol expired Ante Čačić nakon poraza: "Ovo je Liga prvaka, a Oršić to ne bi trebao raditi'' divider

Pokazao je Dinamo da itekako može parirati Austrijancima i da se nemaju čega bojati u uzvratu idući tjedan na Maksimiru.

''Doznali smo da se može protiv njih. Dobili smo taj osjećaj, učinili smo dosta, ali moramo raditi i dobro se pripremiti. Kod nas doma će biti totalno drugačije'', zaključio je Drmić.

gol expired Dino Perić vjeruje u prolaz: ''Imamo još dvije utakmice na Maksimiru, tamo su padale velike momčadi'' divider

Pred Modrima su dvije utakmice na domaćem terenu, prvo sljedeći tjedan protiv Salzburga, a zatim 25.10 na Maksimir stiže Milan.

Što kažete na predstavu Dinama u Salzburgu?

Ukupno glasova:

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider