Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIKOME NIJE BILO JASNO

Jose Mourinho oduševio potezom prema Zoranu Zekiću: Ispao je veliki gospodin

Zanimljiv detalj s utakmice Roma – Partizani.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Talijanska Serie A jedina od najvećih liga ovog vikenda nije krenula u sezonu. Talijanski prvoligaši kreću od idućeg vikenda pa još traju prijateljske provjere.

Roma je igrala jednu takvu s albanskim klubom Partizani, koji vodi hrvatski trener Zoran Zekić. Talijani su slavili s 2:1, no svi govore o detalju koji se dogodio pred sam kraj utakmice.

Jose Mourinho izvadio je svog igrača Houssema Aouara, a nije uveo nikoga. Mediji koji prate Romu nisu isprva znali što je Mourinha natjeralo na takav čin pa su pretpostavljali kako je htio zaštiti svog igrača od prekršaja albanskih nogometaša koji su bili nešto oštriji od uobičajenog za prijateljski ogled.

Također, Mourinho je bio nezadovoljan suđenjem pa su Talijani pretpostavljali kako je ovim činom htio poslati poruku sucima u svom klasičnom stilu. Ni četvrtom sucu nije bilo jasno što se događa i zašto Mourinho ne uvodi zamjenu.

Na kraju se dogodilo sljedeće: Mourinho je izvadio igrača kako bi se utakmica nastavila 10 na 10.

Naime, Zekić je već napravio maksimalan broj izmjena kada mu se ozlijedio jedan nogometaš. Sve je objasnio u izjavi za Sportske novosti:

"Kad sam shvatio što radi, prišao sam mu i rekao mu da nema potrebe za takvim potezom, ali on je inzistirao i svaka mu čast, oduševio me. Postupio je kao pravi gospodin i svaka mu čast."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider