Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"razmišljam o toj utakmici"

Ovo se rijetko događa: Mourinho nahvalio West Ham Slavena Bilića

Jose Mourinho smatra da je West Ham pokazao ambiciju da ove sezone pomrsi planove najvećim favoritima za osvajanje Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski nogometni menadžer Jose Mourinho nahvalio je West Ham našeg Slavena Bilića koji se u posljednjih nekoliko dana probudio na ljetnoj transfer tržnici. Podsjetimo, dosada su već stigli Pablo Zabaleta i vratar Joe Hart, a na pragu su napadač Chicharito i ofenzivni veznjak Marko Arnautović.

"Razmišljam o West Hamu i prvoj prvenstvenoj utakmici sezone. Imaju Joea Harta, Chicharita i Arnautovića. Čini se kako i oni idu po naslov prvaka. Klubovi sjajno rade u prijelaznom roku, a ja još malo čekam", rekao je Mourinho.

Slaven Bilić imao je velikih problema u Premierligi prošle sezone, te je u jednom trenutku čak bio upitan ostanak Čekićara u najvišem rangu engleskog nogometa. Međutim odlična završnica sezone omogućila mu je skok u sredinu tablice, gdje se u konačnici i zadržao.

Ovoga ljeta Bilić je zatražio da mu se pojača momčad kako bi konkurirao za mjesta koja vode u Europu i to mu klupska uprava malo po malo ostvaruje. Još je ostalo jako puno do kraja prijelaznog roka (kraj kolovoza), tako da je još dovoljno vremena za Bilića i West Ham da pokušaju dovesti još pokoje zvučnije pojačanje.

West Ham ima pakleno otvaranje nove sezone, jer putuje na tri uzastopna gostovanja. Najprije gostuje na Old Traffordu kod Uniteda 13. kolovoza, pa kod Southamptona 19., te kod povratnika Newcastlea 26. ovog mjeseca. Prvu utakmicu pred svojim navijačima Čekićari igraju 11. rujna kada dolazi novi prvoligaš Huddersfield.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider