Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On je jedan jedinstven

Jedino će on na cijelom svijetu smjeti nositi ovu značku na dresovima

Julian Alvarez imat će zlatnu značku za osvajača naslova svjetskog prvaka na nacionalnoj i klupskoj razini na dresu.

Julian Alvarez (Foto: Profimedia)

Nitko kao on. Jedino će napadač argentinske reprezentacije i Manchester Citya Julian Alvarez na svom dresu smjeti nositi zlatnu značku koju nosi osvajač naslova svjetskog prvaka.

Alvarez je s Argentinom u Katru postao svjetski prvak na nacionalnoj razini, a sad je s Manchester Cityjem isto učinio i na klupskoj.

Erling Haaland Djed Božićnjak dolazi iz Norveške? Onaj Manchester Cityjev svakako! divider

Nitko drugi na svijetu trenutačno nije aktualni svjetski reprezentativni i klupski prvak pa će jedino on smjeti nositi prestižnu značku na svojim dresovima, argentinskom i onom Manchester Cityja.

Premier liga inače ima stroga pravila po pitanju dodavanja amblema na dresove koje nose klubovi u engleskoj eliti, međutim mediji iz Manchestera javljaju kako će izaći u susret Građanima i dozvoliti im da ponosno istaknu svoje najnovije dostignuće.

Mateo Kovačić Ovo do danas nitko nije uspio, a onda se pojavio Mateo Kovačić: Vatreni ispisao povijest divider

Klubovi poput Real Madrida i Bayerna nisu imali problema i mogli su isticati zlatnu značku na svojem dresu u prvenstvu, međutim pojedini engleski klubovi imali su problema.

Titulu osvajača klupskog SP-a uzimali su u novije doba United, Chelsea, City i Liverpool, međutim nisu svi to smjeli istaknuti na svojim dresovima zbog strogog pravilnika.

Dok čitate ovaj tekst, tiskaju se Cityjevi dresovi za utakmicu protiv Evertona u srijedu na kojoj će premijerno nositi taj dres, uđe li, a onaj sa značkom osvajača Mundijala iz Katra već je nosio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider