Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priprema se žalba

Je li ovo namještaljka godine? Pogledajte kako je izgledala utakmica koja je izazvala veliki skandal

Nogometna Europa bruji o sumnjivom zadnjem kolu u Austriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadnje kolo austrijske 2. lige ponudilo je jako puno golova - toliko da se ozbiljno sumnja na namještanje presudne utakmice.

Reid i Klagenfurt bili su bodovno izjednačeni na prvom mjestu uoči zadnjeg kola; prvi su imali bolju gol-razliku za jedan gol, a samo prvak ide u Bundesligu.

Klagenfurt je pobijedio 6:1, a Reid čak 9:0, što je izazvalo sumnje Klagenfurta, koji je tako ostao bez promocije.

Već u prvih 20 minuta Reid je strpao četiri gola Florisdorferu. Golovi su padali kao na traci, a nakon takve predstave Florisdorfera najavljuju se i žalbe Savezu.

gol expired Isplivao ugovor koji je Real Madrid ponudio jednom od najboljih napadača današnjice divider

"Svjesni smo da smo mnoge razočarali. Želimo se ispričati zbog neprofesionalne izvedbe naše momčadi. Vehementno odbacujemo optužbe koje kruže. U sljedećim danima i tjednima analizirat ćemo jučerašnje događaje", stoji u priopćenju Florisdorfera, malog bečkog kluba koji se zahvaljujući ovom skandalu "proslavio" u cijeloj Europi.

Klagenfurtov trener Robert Micheu požalio se da je Florisdorfer pustio pet igrača na odmor. "Mi zabijemo gol, pa onda Reid odmah zabije - vrlo zanimljivo", rekao je.

Jesu li igrači Florisdorfera namjerno "fušali" u obrani ili je Reid jednostavno napadačka mašina, procijenite sami u nastavku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider