Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MLAKAR NE IDE U PISU

Jan Mlakar ostaje u Hajduku: Menadžer otkrio koliko je Jakobušić tražio za njega

Jan Mlakar ostaje u dresu Hajduka. Bijeli su odbili ponudu Pise od dva milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jan Mlakar ostaje nogometaš Hajduka. Slovenski reprezentativac bio je na korak do odlaska u Pisu, klub iz Serie B, ali transfer je propao jer Talijani nisu mogli platiti četiri milijuna eura, koliko je Hajduk tražio.

Mlakarov agent Amir Ružnić u razgovoru za Sportklub otkrio je da je Pisa nudila dva milijuna eura, ali Hajduku je to bilo premalo i postavio je cijenu na četiri milijuna eura pa su Talijani odustali.

''Hajduk je tražio četiri milijuna eura za Mlakara, a Talijani su nudili polovicu tog iznosa tako da do dogovora nije došlo'', rekao je Ružnić.

gol expired Ugledni nogometni trener optužen za seksualno uznemiravanje: Žene opisale što im je navodno radio divider

Jan Mlakar je došao u Hajduk prošlo ljeto iz engleskog Brightona i potpisao ugovor na četiri godine. Odmah se u prvim utakmicama za Bijele postavio kao pojačanje i izborio za prvi sastav Bijelih.

U dresu splitskog kluba Mlakar je upisao 21 nastup, zabio je šest golova i dodao tri asistencije.

Pravi golgeter

Slovenski nogometaš u Hajduku igra na krilu, iako je možda najisplativiji na poziciji centralnog napadača, no tu je ipak konkurencija prevelika u liku Marka Livaje, najboljeg napadača HNL-a u izboru kapetana hrvatskih prvoligaša.

gol expired Hajduk poslao "tehnički višak" na posudbu u Portugal, ovom se veseli i Igor Bišćan divider

Mlakar je 1998. godište, a nogometnu karijeru započeo je u omladinskom pogonu Domžala, odakle se 2015. godine preselio u Fiorentinu za milijun eura. Neko je vrijeme proveo na posudbi u Veneziji, a 2018. prešao je u Maribor za 1,2 milijuna eura i tamo je zabio 12 komada u 28 nastupa.

Godinu kasnije kupio ga je Brighton za više od dvostruko veći iznos - tri milijuna eura pa ga posudio natrag Mariboru, a kasnije je još bio na posudbama u QPR-u i Wiganu. Za Maribor je odigrao ukupno 32 utakmice u kojima je postigao 14 golova i bio najbolji strijelac slovenske prve lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider