Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika pobjeda

Jakirović otkrio zašto je Fran Brodić pucao penal: "Nije bilo dileme"

Sergej Jakirović upisao je pobjedu protiv svog bivšeg kluba na klupi Dinama.

Sergej Jakirović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Trener Sergej Jakirović bio je zadovoljan nakon velike pobjede Dinama protiv Rijeke (1:0) u susretu 24. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru.

Modri su u 68 sati odigrali dva teška susreta, u četvrtak protiv Betisa na Maksimiru, a onda im je u goste stigla neugodna Rijeka koja je bila u naletu:

"Rekao bih da su moji igrači bili heroji, što je utakmica išla dalje, to smo sve više pritiskali. U prvom poluvremenu nismo jurcali, znali smo da će Rijeka prijetiti iz kontri i polukontri.

Dario Bel na utakmici Dinama i Rijeke VIDEO Pogledajte nesmotreni potez braniča Rijeke: Sudac je odmah svirao penal za Dinamo divider

Prvih 15, 20 minuta drugog poluvremena je gol visio u zraku, a kad je bila 90. minuta na semaforu, nismo se mirili s bodom. Pritiskali smo i dogodila se jedna neopreznost obrane Rijeke", kazao je Jakirović.

Otkrio je Jakirović zašto se odlučio za Frana Brodića da izvede kazneni udarac u 95. minuti susreta:

"On je bio najsvježiji. U 68 sati smo odigrali dvije utakmice, zabio je jedan jedanaesterac na pripremama, tako da nije bilo dileme".

Bad Blue Boysi FOTO Na sjeveru Maksimira osvanula zanimljiva poruka na latinskom: Evo o čemu se radi divider

Za kraj Jakirović se osvrnuo na težak raspored koji čeka njegovu momčad u nadolazećem periodu, čak osam utakmica u 24 dana:

"Ne znamo gdje gonimo, pobjedu protiv Betisa ne možeš ni proslaviti, a dolazi ti Rijeka koja ima sjajan niz. Oni su odlična ekipa, trebalo je smoći snage da ih pobijedimo", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider