Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pazi što pišeš

Unitedov novi rezervni golman morao brisati staru objavu: "Učinio je upravo ono za što je rekao da nikad neće"

Novi golman Uniteda Jack Butland morao je brisati stare objave.

Jack Butland (Foto: Afp)

Novi golman Manchester Uniteda Jack Butland zbog svog novog angažmana morao je zakopati duboko po svojim profilima na društvenim mrežama i obrisati staru objavu vezanu za novog poslodavca.

"Nikad ne bih prešao u Manchester United kao rezervni golman“, objavio je svojedobno novi rezervni golman Manchester Uniteda Jack Butland, a sad ga je to pametovanje iz prošlosti sustiglo i ugrizlo za dupe.

Naime, upravo u toj ulozi sad dolazi na Old Trafford pet godina kasnije. Menadžer Uniteda Erik ten Hag ostao je bez svojeg rezervnog čuvara mreže Martina Dubravke, koji se vratio u Newcastle, pa je morao žurno reagirati i uspio je osigurati dolazak dojučerašnje jedinice Crystal Palacea Jacka Butlanda.

Njegova uloga u novoj momčadi bit će čuvati leđa Davidu De Gei.

"Ostali smo bez vratara, a trebaju nam tri iskusna golmana za Premier ligu“, rekao je Nizozemac opravdavajući dovođenje golmana kojeg su Vragovi željeli još 2017. dok je bio golman Stoke Cityja.

Jedan korisnik na Twitteru tad ga je upitao bi li pristao biti rezerva Davidu De Gei, a nova Unitedova rezerva odgovorila je kako „nema šanse“.

Nikad ne reci nikad.

"Učinio je ono za što je rekao da nikad neće", komentiraju navijači na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider