Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pripreme za Europu

Bjelica nakon teške pobjede najavio CSKA: "Svima možemo zabiti dva pogotka, nije to nedostižno"

Osijek je upisao važnu pobjedu protiv Hrvatskog Dragovoljca s 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 4. kola Osijek je pobijedio Hrvatski Dragovoljac s 2:1 i zasjeo na prvo mjesto na ljestvici HT Prve lige.

Za pobjedu Osječana zabili su Antonio Mance i donedavni hajdukovac Darko Nejašmić, dok je novi/stari prvoligaš zabio s bijele točke. Precizan je bio Valentino Majstorović.

Bila je ovo važna pobjeda za Osječane nakon teškog poraza u 3. pretkolu Konferencijske lige od CSKA iz Sofije. Slavili su Bugari s 4:2, a u odnosu na tu utakmicu trener Nenad Bjelica uveo je nekoliko promjena.

"Napravio sam osam izmjena, pokazalo se da mogu igrati i oni koji su češće bili na klupi. Psihološki nam je bitna ova pobjeda za četvrtak i CSKA, dva gola razlike nisu nedostižna. Svima možemo zabiti dva pogotka, pa makar morali igrati produžetke", rekao je Bjelica pa dodao.

gol expired Opća makljaža u prijateljskom susretu: Letjeli su udarci, bilo je krvi, a onda je na teren uletio Diego Simeone divider

"Bilo je ovo teško, ali u ovakvom ritmu, po ovim vremenskim uvjetima, samo onaj tko to nije prošao ne zna koliko je teško držati pravi ritam".

Teže od očekivanog Osječani su stigli do tri boda protiv novog/starog prvoligaša.

"Zaslužili smo pobjedu, vidi se to po velikom broju prilika, udaraca i kornera. Istina, iz jedine situacije primili smo pogodak, ali nije nas to poljulalo. Nastavili smo pritiskati, bili smo dovoljno strpljivi, ali najvažnije je da smo uzeli bodove", zaključio je trener Osječana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider