Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka, sretan put!

Ivanušec otkrio najposebniji trenutak u Dinamovom dresu: ''Pamtim tu pobjedu, jednu od najvećih u povijesti''

Luka Ivanušec danas je odigrao posljednju utakmicu u dresu Dinama, sjajnu partiju protiv Sparte okrunio je pogotkom u 61. minuti.

Luka Ivanušec - 6 (Foto: Ronald Goršić / Cropix)

Dinamo je slavio 3:1 protiv praške Sparte u play-offu Europske lige, strijelci za Modre su bili Špikić, Perić i Ivanušec, a potonjem će ova utakmica ostati urezana u sjećanje.

Luka Ivanušec odigrao je posljednju utakmicu u dresu Dinama, sjajnu partiju okrunio je pogotkom u 61. minuti susreta, a trener Sergej Jakirović odlučio ga je povući iz igre u 87. kada ga je Maksimir ispratio gromoglasnim pljeskom.

Lille - Rijeka Francuzi iščupali pobjedu, ali i zaradili težak udarac: "Lille se uplašio. Neće biti lako na Rujevici" divider


''Bilo je emotivno, htio bih se zahvaliti svim navijačima na ovakvom oproštaju. Zapad, BBB, hvala svima. Ispalo je najbolje što je moglo s tim golom'', rekao je Ivanušec na svom oproštaju pa dodao:

''Pratit ću svaku utakmicu, navijat ću svaku utakmicu i ostat ću u kontaktu s puno suigrača. Znat ću sve što se događa u klubu, a sad sam jedan od najvećih navijača.''

''Pobjedu protiv Tottenhama najviše pamtim''

Velik trag je Luka ostavio u Dinamu, dugoiščekivano proljeće u Europi, kao i slavlja protiv engleskih giganata, koji je najposebniji trenutak za Vas u dresu Dinama?

Lille - Rijeka Karakterna Rijeka izvukla aktivan rezultat na teškom gostovanju, odluka pada na Rujevici divider

''Pamtim tu pobjedu protiv Tottenhama, jednu od najvećih u Dinamovoj povijesti. To pamtim najviše, ali bilo je tu još velikih rezultata."

"Feyenoord je idealna stepenica za daljnji razvoj. Osjetio sam da me jako žele i to je prelomilo. Radi se o prvaku Nizozemske koji igra Ligu prvaka'', zaključio je hrvatski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider