Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća staru formu

Ivanušec najbolji u prvom ligaškom porazu Feyenoorda: Pokazao da je ozljeda iza njega

Luka Ivanušec odigrao je drugo poluvrijeme u utakmici protiv Twentea.

Luka Ivanušec (Foto: Afp)

Feyenoord je ubilježio svoj prvi ovosezonski poraz u gostima kod Twentea. U vrlo izjednačenoj utakmici igrači Twentea bili su precizniji te su golovima Ugaldea u 10. minuti i Rickyja van Wolfswinkela uspjeli odnijeti sva tri boda.

Poraz Feyenoorda ublažio je Geertruida svojim golom u 88. minuti. Prvi je to poraz Feyenoorda od Twentea još od 2012. godine.

Nail Omerović i Vedran Jugović VIDEO Ovosezonski Osijek je čudna momčad, no ono što su napravili dvaput u 12 utakmica je podatak za povijest divider

Kod gostiju posebno se istaknuo Ivanušec koji nije započeo susret, ali je ušao u igru odmah na početku drugog dijela. U 45 odigranih minuta pokazao je sjajnu igru te završio kao najbolje ocjenjeni igrač Feyenoorda po SofaScoreu. Četiri ključna dodavanja, osam centaršuta i jedna kreirana prilika rezultat su jednog samo 45 minuta kojih je odigrao Ivanušec.

Trener Slot očito ga dozira i ne želi ga baciti u vatru obzirom da se tek vraća nakon ozljede. Ovo mu je bio drugi nastup u tjedan dana jer je tijekom tjedna ubilježio desetak minuta u utakmici Lige prvaka protiv Lazija.

Ozljeda koja ga je udaljila s terena na nešto više od mjesec dana očito je iza njega, a to naročito veseli izbornika Dalića koji muku muči s pronalaženjem rješenja na poziciji desnog krila. Zdravi Ivanušec u ovakvoj formi zasigurno je prvi izbor za ozljedama pogođenu poziciju u reprezentaciji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider