Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obnavlja suradnju s "ludim" nijemcem

Perišić na meti engleskog velikana: Inter dobio ponudu od 35 milijuna eura?

Ivan Perišić navodno je velika želja slavnog engleskog kluba Liverpoola, koji je za njegove usluge spreman dati 35 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju talijanskih medija, hrvatski krilni napadač Ivan Perišić velika je želja njegovog bivšeg trenera iz Borussije Dortmund, te aktualnog menadžera Liverpoola - Jürgena Kloppa. Njemački nogometni stručnjak navodno je spreman izdvojiti 35 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, koji je ove sezone u dresu Intera postigao devet pogodaka i sedam asistencija.

Perišić je u Inter stigao iz Wolfsbruga za 19 milijuna eura, a sada bi ga talijanski velikan mogao prodati za dvostruki iznos. Hrvat s Interom ima ugovor do ljeta 2020. godine, a pisanja iz Italije sugeriraju da će puno o odlasku / ostanku Ivana Perišića ovisiti o konačnom plasmanu Intera u Serie A. Trenutno je peti s osam bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Ukoliko bi se transfer realizirao, Perišić bi ponovno zaigrao pod Jürgenom Kloppom s kojim je surađivao od 2011. do 2013. godine u Borussiji Dortmund.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider