Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigao je vođa

Perišićev utjecaj mnogo je veći od samo igračkog: "Neće možda odmah raditi razliku na terenu, ali će ju napraviti čim uđe u svlačionicu"

Ivan Perišić nije doveden samo radi travnjaka, od njegovih savjeta ogromnu će korist imati Hajdukova omladina.

Supersport HNL od ove zime bogatiji je za još jedno veliko ime. Riječ je jasno o novom igraču Hajduka Ivanu Perišiću, koji će sljedećih godinu i pol dana nosit dres svog matičnog kluba. No, ono što će dati na travnjaku nije jedini razlog zbog kojeg je doveden.

"Ti sad ulaziš u prvu momčad Hajduka i više ti nisu uzori Jradi, Jairo i Futacs. Sad klinci gledaju Perišića, Livaju, Kaliniće. Ti od njih možeš iz prve ruke saznati što trebaš raditi kako bi uspio. Iz perspektive budućnosti Hajduka to je ogroman transfer.“

"Sigur je prije godinu i pol igrao ulični nogomet po zaleđenom Torontu, a sad s Perišićem i Livajom dijeli svlačionicu. Upijat će svaki njihov savjet. Perišić ne mora odmah na terenu biti razlika, ali će to postati čim zagazi u svlačionicu“, objasnio je Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider