Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
primijetili ih navijači

Istra 1961 tjera dvojicu 'dinamovaca' iz svojih redova: 'Pljunuli u lice suigračima'

Istra 1961 odrekla se dvojice mlađih nogometaša iz svojih redova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi nogometaši David Barišić i Viktor Marić napravili su veliku pogrešku u posljednjem kolu na utakmici svog kluba u kojem su dosad igrali, Istre 1961 te zagrebačkog Dinama. Oni nisu igrali u A momčadi prvoligaša iz Pule u tom dvoboju, iako su ponekad trenirali s prvom momčadi, ali su bili na stadionu Aldo Drosina.

Ispostavilo se kako su mladi nogometaši navijači Dinama, ali su za navijače Istre 1961 napravili kardinalnu pogrešku kada su pobjedu prvaka u Puli gledali s gostujuće tribine. Navijačka skupina Demoni reagirala je putem Facebooka.

''Viktor Marić i David Barišić juniori NN Istre1961, koji su već bili priključivani seniorskoj momčadi te večeri nisu sanjali da će i oni jednog dana istrčati na teren protiv istog tog Dinama, niti su se veselili pogotku svoga kolege juniora Ivora Ljubanovića.

Oni su se veselili pogocima Čorića i Soudanija,oni su se veselili pobjedi Dinama, s tamo nekim potpuno stranim ljudima na južnoj tribini Drosine i tako direkt pljunuli u lice klubu, navijačima i svojim suigračima kako juniorskim tako i seniorskim.

Nakon reakcije KN Demoni Pula o tome događaju, iz kluba dobivamo pozitivnu reakciju o tome kako ista ta dva igrača nikad više neće nastupiti za NK Istru 1961.

Možda nismo "velik" klub kao Dinamo,možda nemamo rezultate kao Dinamo,ali i dalje imamo svoj ponos i identitet kluba'', poručili su Demoni na svom Facebook profilu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider