Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Basnoslovna vifra

Evo koliko Inter cijeni Marcela Brozovića: Ovakav ugovor ponudili su samo još jednom igraču

Marcelo Brozović trebao bi produžiti ugovor s Interom na dodatne četiri godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je napokon dogovorio produženje ugovora s Marcelom Brozovićem do lipnja 2026. godine, tvrdi talijanski list La Gazzeta dello Sport. 

Iako od 1. siječnja može slobodno pregovarati s drugim klubovima, hrvatskog nogometnog reprezentativca tek detalji dijele od potpisa novog ugovora s milanskim Interom.

Pristao je na godišnju plaću od 6 milijuna eura, a s bogatim bonusima godišnje bi mogao zarađivati oko 7 milijuna eura. Sličan ugovor čelnici Intera ponudili su i sjajnom argentinskom napadaču Lautaru Martinezu koji uživa veliko poštovanje struke, ali i navijača.

Službena potvrda trebala bi stići nakon utakmice Superkupa s Juventusom koja se igrat ove srijede ili pak nakon prvenstvenog susreta s Atalantom. U svakom slučaju, čini se da je Inter uspio osigurati ostanak još jednog nogometaša koji je postao nezamjenjiva figura u prvom sastavu.

gol expired Katalonci plasirali bombu: Nezadovoljni Modrić želi prijeći u Manchester City?! divider

Navodno su čelnici najbogatijeg kluba na svijetu, engleskog Newcastle Uniteda bili spremni preoteti hrvatskog reprezentativca Interu, nudili su mu osam milijuna eura godišnje, ali čini se da Brozović nema ništa protiv ostanka u Italiji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider