Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smjena generacija

Inter doveo novog vratara, a evo što kaže Handanovič: Nakon osam godina ispada iz prvog sastava?

Inter je dogovorio dolazak novog vratara narednog ljeta, a to je Andre Onana iz Ajaxa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu, i to posve besplatno. Radi se o vrataru Ajaxa i kamerunskom nogometnom reprezentativcu, Andre Onani.

Upravo bi on trebao zamijeniti iskusnog Samira Handanoviča među vratnicama kojem ugovor istječe na ljeto, ali novog ugovora još uvijek nema. A dolazak novog, mlađeg vratara sigurno mu ne ide u prilog.

Handanovič još nije produžio ugovor

Iako je napunio 37 godina, slovenski vratar ne razmišlja o odlasku iz Intera, a pogotovo ne o umirovljenju. U razgovoru za DAZN komentirao je dolazak novog vratara i poručio kako se ne boji konkurencije.

"To mi ne predstavlja problem, samo želim da Inter bude još bolji", kazao je Handanovič pa dodao kako još uvijek nema novosti oko novog ugovora s milanskim klubom.

"Ugovor mi istječe u lipnju. Nadam se da ćemo se dogovoriti oko produženja, ali još uvijek ništa nije dogovoreno", zaključio je Handanovič koji je ove sezone uvjerljivo prvi izbor trenera Simonea Inzaghija među vratnicama.

Onana bio suspendiran zbog dopinga

Inače Onana se vratio nogometu nakon gotovo godinu dana prisilne pauze jer je u listopadu 2020. godine pao na dopinškoj kontroli. Tada je u njegovom urinu pronađen zabranjeni furosemid. 

Kamerunac se branio kako je zabunom uzeo tabletu koju je liječnik prepisao njegovoj supruzi. Međutim, Europska nogometna federacija (UEFA) nije imala milosti i suspendirala ga je do 5. veljače ove godine.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider