Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tanki živci

Incident u madridskom derbiju diže prašinu: Velikoj zvijezdi Reala pušilo se iz ušiju, evo što je urlao

Atletico je pobijedio Real 3:1 u gradskom derbiju, a na kraju utakmice dogodila se incidentna situacija…

Jude Bellingham (Foto: Afp)

Udarna tema španjolskih medija još uvijek je madridski derbi. Atletico je srušio Real s 3:1 i tako mu nanio prvi poraz ove sezone.

Antoniou Menelaos (u sredini) Sudio Hajduku i Dinamu, a sad je dobio ozbiljnu prijetnju: Zapaljen automobil njegove majke divider

Analizira se incidentna situacija u kojoj je sudjelovala nova velika zvijezda Reala – Jude Bellingham.

Englez se porječkao s Cesarom Azpilicuetom nakon brutalnog starta na Angela Correu u posljednjim trenucima utakmice. Uslijedila je klasična gužva, naguravanje igrača, unošenje u lice i žestoki razgovori.

Svađa Bellinghama i Azpilicuete

Trener Atletica Diego Simeone u svojem prepoznatljivom stilu tražio je izravni crveni karton za Bellinghama, no prošao je samo sa žutim.

"Činilo mi se da je to start za isključenje. Išao je podignutom nogom na Correu, to je bila opasna igra. Moram vidjeti snimku pa ću biti sigurniji", kazao je Simeone netom nakon utakmice.

Na terenu je veteran Cesar Azpilicueta bio taj koji je najviše zamjerio Bellinghamu zbog starta na Correi. Čitači s usana odgonetnuli su što su je dobacio Englezu.

Jude Bellingham Jude Bellingham (Foto: Afp)

"Je li to ta vaša poštena igra!?" vikao je Azpilicueta na engleskog veznjaka Real Madrida.

"Poštena igra? O čemu govoriš!? Ma daj, čovječe, izbacio si loptu četiri puta izvan terena kako bi ukrao vrijeme", urlajući je odbrusio Bellingham braniču Atletica.

Correa pod upitnikom

U prvi mah izgledalo je jako nezgodno i bolno, ali još nije poznata težina ozljede. U Atleticu su zabrinuti za Correino stanje, koje će biti procijenjeno tek u narednim danima.

Navijači Dinama - Bad Blue Boysi Tko je stvarni pobjednik u ratu za Dinamo, mogu li navijači slaviti i što slijedi? divider

Bellinghamova reakcija tumači se kao plod gubljenja živaca u situaciji kada je bilo jasno da Real gubi utakmicu, a u Atletico umješno čuva loptu uz gromoglasno skandiranje publike kod svakog dodira sa španjolski prepoznatljivim "oles". Englezu je očito skočio tlak i napravio je što je napravio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider