Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stotine navijača na dočeku

Moćno pojačanje za Tudorov Galatasaray: Stroj za pogotke je sletio!

Bafetimbi Gomis postao je novi igrač turskog velikana Galatasaraya koji će u novoj sezoni tražiti iskupljenje za tek četvrto mjesto u prošloj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač francuske nogometne reprezentacije Bafetimbi Gomis (32) potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor s turskim velikanom Galatasarayem, čiji je trener od prošle sezone hrvatski stručnjak Igor Tudor. Vrijednost transfera iznosi oko 2.5 milijuna eura.

Gomis je prošlu sezonu proveo u Marseilleu gdje je stigao na posudbu iz Swansea Cityja te je sa 20 postignutih pogodaka bio među najzaslužnijima što je klub s Velodromea sezonu okončao na petom mjestu francuskog prvenstva.

Ipak se odlučio na promjenu sredine te će pokušati pomoći Galatasarayu u novoj sezoni ostvariti bolji rezultat od četvrtog mjesta kojega je osvojio u turskoj ligi u netom okončanoj kampanji.

"Spreman sam se boriti kao lav za Galatasaray i pomoći klubu da osvoji trofeje", kazao je Gomis.

Recimo i da je francuskog napadača na aerodromu u Istanbulu dočekalo nekoliko stotina navijača, koji su silom htjeli dotaknuti ili se fotografirati sa "zvijeri" koja će biti velika opasnost za svakog suparnika.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider