Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije dugo bio na burzi

Bišćan pronašao novi angažman, njegova nova destinacija raj je za hrvatske trenere!

Igor Bišćan preuzima saudijski Al Shabab.

Igor Bišćan (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Igor Bišćan, bivši trener Dinama i Rijeke, preuzima saudijski Al Shabab, saznaje Germanijak. Tijekom današnjeg dana očekuje se službeno predstavljanje, na klupi će naslijediti Nizozemca Marcela Keizera, čiji je mandat potrajao tek 43 dana u Al Shababu.

Bišćan nije dugo proveo na burzi, Modre je napustio 21. kolovoza nakon ispadanja od AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka. Hrvatski stručnjak preuzima vrući krumpir u ruke, momčad iz Rijada tek je 12. na prvenstvenoj ljestvici s četiri poraza u prvih devet kola.

Reprezentacija Armenije Vjerovali ili ne: Armenija u šokantnom raspletu može pobjedom u Zagrebu otići na Euro!? divider

Najzvučnije pojačanje Al Shababa ovog ljeta je belgijski reprezentativac Yannick Carrasco, koji je plaćen 15 milijuna eura, a konkurenciju u napadu pojačao je Senegalac Habib Diallo, koji je plaćen 18 milijuna eura. Kapetansku traku oko ruke nosi argentinski virtuoz Ever Banega, koji već tri godine nastupa u klubu iz Rijada.

Zagrepčanin će postati treći hrvatski trener u saudijskoj Premier ligi, Slaven Bilić uspješno vodi Al Fateh, dok se Igoru Jovićeviću ozbiljno trese stolica u Al Raedu.

Biliću ide sjajno, Jovićeviću ne cvjetaju ruže

Bišćan preuzima najozbiljniji klub od našeg trojca u Saudijskoj Arabiji, Bilić radi zaista dobar posao s Al Fatehom, drži šestu poziciju u prvenstvu i zaostaje tek šest bodova za prvim Al Hilalom.

Pravo iznenađenje priredio je Al Fateh prošlo kolo, Bilić je nadmudrio Al Etttifaq, koji s klupe vodi proslavljeni Steven Gerrard

Jovićeviću ne cvjetaju ruže na Arapskom poluotoku, nalazi se na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa šest poraza u prvih devet utakmica.

Luka Modrić Madridski As kritizirao Luku, posvetio mu članak pod imenom: ''Modrić u problemu'' divider

Ruku na srce, Jovićević ima najslabiji kadar, njemački Transfermarkt procjenjuje njegov Al Raed na nešto više od 17 milijuna eura, dok Bišćan preuzima puno renomiraniji klub u tamošnjim okvirima.

Pogledajte sažetak utakmice Wales - Hrvatska

Hoće li se Hrvatska kvalificirati na Euro?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider