Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prijeti mu kazna?

S Ibrom nema šale: Na gaženje uzvratio laktom!

Uz ogled Manchester Uniteda i Bournemoutha, svoj su privatni okršaj za vrijeme utakmice imali Zlatan Ibrahimović i Tyrone Mings

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa Zlatanom nema zaj.......! To je na svojoj koži najbolje osjetio mladi stoper Bournemoutha Tyrone Mings u utakmici protiv Manchester Uniteda u sklopu 27. kola engleske Premierlige. Susret je okončan rezultatom 1:1, a Mings je u dva navrata prisilno morao leći na travnjak.

Sve je krenulo u 44. minuti kada je Mings izgubio kontrolu nad svojim tijelom i čini se slučajno nagazio Ibrahimovića na glavu, koji je u tom trenutku ležao na travnjaku držeći se za nogu. Napadač Manchester Uniteda odmah se okrenuo i pogledao tko ga je nagazio, te potom krenuo u osvetu.

Samo 30 sekundi kasnije Ibra je u skoku zamahnuo laktom i u glavu udario Mingsa. Sudac mu nije pokazao žuti karton za taj start, a da kojim slučajem jest, bio bi to isključujući crveni jer je Šveđanin samo pet minuta ranije zaradio prvu opomenu!

"Ono što se događa na terenu, ostaje na terenu. Nisam tip osobe koja napada izvan travnjaka. Imate TV, pogledajte fotografije. Skočio sam visoko, a Mings je skočio na moj lakat", rekao je u svom stilu Ibra.

Borba između njih dvojice nastavila se i u drugom poluvremenu. Mings je stao ispred Ibrahimovića i rukama se počeo graditi, a ovaj ga je u stilu MMA borca kojem je specijalnost hrvanje primio i bacio na travnjak. I tu je Zlatan prošao bez opomene.

Ibra je u konačnici i bez tog crvenog kartona koji je izbjegao bio tragičar susreta, jer je promašio jedanaesterac u samoj završnici susreta.

Društvenim mrežama čak kruži informacija da bi Ibrahimović mogao biti naknadno kažnjen zbog lakta u glavu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider