Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrlili k njoj u beograd

I hrvatske su zvijezde odlazile misterioznoj Marijani, ali on je itekako požalio: Brzo mu je spustila

Diego Costa objasnio je svoju nedavnu izjavu o srpskoj liječnici Marijani Kovačević.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije deset godina u nogometnoj je javnosti postala poznata ''doktorica Marijana''. Tako su brojne nogometne zvijezde zvale tada misterioznu Marijanu Kovačević, koja je specijalnim metodama liječila sportaše, a oni bi se nakon njezinih tretmana čudesno oporavljali.

''Poslije mojih tretmana mišić je potpuno nov. Nema traga bivše ozljede. Kako je mišić potpuno nov - nema ožiljaka, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva ozljede, to je druga stavka revolucionarne metode. Po završetku terapije napravi se snimka da bi se to provjerilo. Poanta je da dođe do potpune regeneracije mišića'', objasnila je tek prošle godine misteriozna liječnica koja se donedavno nije pojavljivala u javnosti.

gol expired Najbolja skijašica svih vremena razveselila fanove golišavim videom: "Hlače vam nisu potrebne" divider

I zbilja, velik broj nogometnoj zvijezda tijekom posljednjih desetak godina posjetio je Beograd radi tretmana konjskom posteljicom. Bili su tamo Alexis Sanchez, Frank Lampard, Robin Van Persie, pa i naši Darijo Srna i Ivica Olić.

''Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje tjedan liječenja bilo kojom drugom metodom u svijetu. Dakle, ako kažu da mora mjesec dana mirovati, ja njegov problem riješim za četiri sata'', tvrdi.

Costa se javno pobunio

Ipak, nije svima bilo bolje nakon tretmana u Beogradu. Tamo još 2010. godine nije uspjela osposobiti Izraelca Yossija Benayouna pred meč s Hrvatskom u borbi za Euro 2012. godine. Tih se dana o tome dosta pisalo jer se radilo o najvećem adutu naših protivnika u kvalifikacijama.

Nakon dosta godina o famoznoj Marijani izjasnio se i Diego Costa. Zvijezda Atletica požalila je što je ikad otišla na njezin tretman.

''Sad mi je žao što sam išao na tretman takve neispitane metode liječenja. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom posteljicom, ali se dosta tu i lagalo. Točno je da sam išao na te terapije, a doktorica je dok sam bio na elektrošokovima popušila dvije cigarete. Imao sam dva tretmana po dva sata. Prije toga me je strašno bolio mišić, a poslije terapije nisam osjećao bol'', rekao je Costa za ESPN i nastavio:

''Onda se dogodio jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri. Prije nego što sam i istrčao na teren u finalu Lige prvaka s Realom, osjetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam igrati, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao ni išao na terapiju jer bih ostavio mjesto nekom od suigrača'', tvrdi jedna od rijetko nezadovoljnih zvijezda.

Srpski su mediji brzo došli do njezina odgovora:

''Kako da budem kriva čovjeku koji od 2014. godine ne igra dobro. Kod mene nije bio zbog ozljede. Došao je kako bi regenerirao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalist, radiolog. Poslan je da bi bio spreman igrati na Svjetskom prvenstvu i odigrao je cijelo SP, a poslije regeneracije lože nikada je više nije ozlijedio'', poručila je Marijana Kovačević.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider