Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I hrvatske zastave na finalu

Ludnica u Cardiffu na vrhuncu: ''Mandžukić nam se sviđa jer je ratnik''

Deseci tisuća navijača talijanskog prvaka Juventusa od jutra kruže oko stadiona u Cardiffu gdje se večeras u finalu Lige prvaka sastaju Real Madrid i Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi navijači Juventusa u Cardiffu nose dresove hrvatskog napadača Marija Mandžukića i hrvatske zastave.

''Mandžukić nam se sviđa jer je ratnik'', rekla je Hini Cristina Gentinetta koja je s prijateljem stigla iz Torina. Zbog hrvatskog 31-godišnjeg reprezentativca nosi hrvatsku zastavu. ''I Pjaca je dobar, no volimo Mandžukića'', dodao je njen prijatelj.

Mario Mandžukić je stigao u Juventus iz Atlético Madrida u ljeto 2015. a prošli mjesec je produžio ugovor do ljeta 2020.

''Drago nam je zbog toga jer je fantastičan igrač'', rekao je novinar Juventusovog radija u hostelu pored stadiona. Novinar nosi crno-bijeli dres s Mandžukićevim imenom i potpisom. Napadač s brojem 17 na leđima postigao je ove sezone 10 golova u 47 utakmica a osam puta je asistirao.

Navijači Juventusa i Real Madrida okupljaju se oko stadiona, a do 15 sati nisu zabilježeni incidenti Policijske kontrole su pojačane i detaljne zbog terorističke prijetnje pa se na ulazima u hotele i hostele pregledavaju rezervacije i dokumenti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider