Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potpuni kaos

Gnjusne scene navijačkog nasilja u Poljskoj i Grčkoj!

Nakon prvih utakmica šesnaestine finala Europske lige ponovno će se jako puno pričati o huliganima koji su ponovno bili u glavnim ulogama.

Sramotne scene huliganskog nasilja viđene su u Poljskoj i Grčkoj u srijedu i četvrtak uoči utakmica šesnaestine finala Europske lige. Huligani poljske Legije nasrnuli su na navijače Ajaxa, dok su njemački huligani (navijači Schalkea) upali u jedan restoran u Solunu i napali muškarce s obilježjima PAOK-a.

Obje su situacije gnjusne, no ono što se događalo u Varšavi izgledalo je puno opasnije po živote. Navijači Ajaxa bili su smješteni u jednom baru, a onda su se pojavili zamaskirani huligani i počeli bacati kamenje, boce i baklje. Situacija je izmakla kontroli, a prema informacijama koje dolaze iz Poljske srećom nema ozlijeđenih!

U Solunu su se dogodila dva incidenta, a oba su prouzročili huligani koji su došli podržati njemački Schalke. Najprije su se sukobili s policijom, a potom su upali u restoran u kojem su objedovali brojni građani, od kojih je većina bila žena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider