Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šteta...

Hrvatski vratar branio čuda pa primio najgori pogodak sezone u Serie A!

Napoli je računao na lagane bodove protiv Palerma koji je dolazio u Napulj, međutim nije računao da će na vratima gostiju biti čudesni Hrvat...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Napolija nisu uspjeli iskoristiti kiks Rome i dostići ju na prvenstvenoj ljestvici Serie A. Ponajlošija momčad lige Palermo stigao je u Napulj i iščupao bod na vrlo teškom gostovanju odigravši 1:1.

Jedan od najzaslužnijih za bod Palerma, ali i za bod Napolija, bio je hrvatski vratar Josip Posavec koji je obranio čak osam lopti koje su išle u njegov okvir gola, ali je i primio pacerski pogodak.

Gosti su poveli nakon manje od šest minuta kada je Nesterovski zabio za 1:0. Napoli je nakon toga pokušavao probiti obranu gostiju no bezuspješno sve do 66. minute kada je Dries Mertens zabio.

Mertens je iz očaja povukao s ruba kaznenog prostora, lopta je išla ravno prema Posavcu koji se sagnuo da ju primi u naručje međutim ona mu je prošla kroz ruke i noge...

To nije poljuljalo njegovo samopouzdanje pa je do kraja obranio još nekoliko jako teških lopti i sačuvao bod svojoj momčadi.

Palermo je ostao debelo u zoni ispadanja s 11 bodova, dok je Napoli ostao treći s dva boda manje od Rome i šest od Juventusa.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider