Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pišu tamošnji mediji

Grci se pitaju mogu li u Zagreb: Još postoji mogućnost, evo tko će donijeti konačnu odluku

Dinamovi navijači zbog zabrane UEFA-e ne smiju u Grčku, ali navijači PAOK-a tehnički bi još mogli gostovati u Zagrebu. Šanse su male, ali konačnu odluku donijet će hrvatska policija.

Koreografija na Maksimiru - 2 (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Hrvatski prvak Dinamo izvukao je PAOK u osmini finala Konferencijske lige.

Uvodna utakmica igrat će se na Maksimiru 7. ožujka, a uzvratna u grčkoj sedam dana kasnije.

Dinamo Član PAOK-a šokirao komentarom ispod Dinamove objave: "Idemo, fašistički ku*vini sinovi" divider

Tamošnji mediji ističu kako UEFA-ina zabrana BBB-ima zabranjuje put na Toumbu, ali dodaju kako njihove navijače ništa ne sprječava zasad.

No, konačnu odluku još ne znaju, ističu kako će grčkim navijačima vjerojatno također dati crveno svjetlo zbog nemilih događaja uoči prve utakmice s AEK-om pri početku sezone, odnosno zbog zapaljenog busa navijača PAOK-a na posljednjem gostovanju u Zagrebu te dodaju kako će konačnu odluku donijeti hrvatska policija.

Sergej Jakirović Jakirović: ''Pokušat ćemo sve da idemo s prednosti u Solun, znamo što nas čeka u Grčkoj'' divider

Dinamo je, podsjećamo, gostovao u Ateni protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka, međutim utakmica je odgođena zbog smrti grčkog navijača Michalisa Katsourisa.

Prva se umjesto u Ateni igrala u Zagrebu 15. kolovoza i gosti su slavili 2:1, a u odgođenom uzvratu u grčkoj četiri dana kasnije, Grci su prošli poslije remija 2:2. UEFA je tad zabranila gostujuće navijače u oba slučaja, a Boysima su zabranjaena gostovanja u Europi do konca tekuće sezone.

  PAOK - Hajduk PAOK je opasan, ali je protivnik po mjeri: Hoće li Dinamo prekinuti crni niz hrvatskog nogometa protiv Grka? divider

Zadnji put Dinamo i PAOK susreli su se 2010. godine, a i tad je bilo problema jer je grčkim navijačima koji su dolazili na utakmicu u Novom Zagrebu zapaljen bus.

Ždrijeb Konferencijske lige:

Cup tree provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider