Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve po dnevnom redu

HNS se pravi da se ništa ne događa: 'Selo gori, a Šuker se češlja'

Nakon što je hrvatska policija privela Zdravka i Zorana Mamića te Damira Vrbanovića, HNS se oglasio kratkim priopćenjem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč uhićenjima vodećih operativaca Hrvatskog nogometnog saveza, prvog dopresjednika Zdravka Mamića i izvršnog direktora Damira Vrbanovića, krovna organizacija našeg nogometa nastavlja sa aktivnostima pa je predsjednik Davor Šuker u utorak, 7. srpnja, sazvao sjednicu Izvršnog odbora.

HNS se oglasio kratkim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost kako će u utorak 7. srpnja u 11:00 sati biti održana redovna sjednica Izvršnog odbora Saveza.

HNS pod rukovodstvom predsjednika Davora Šukera nastavlja s uobičajenim i svakodnevnim aktivnostima. Izvršni odbor HNS-a će tako 7. srpnja održati unaprijed dogovorenu sjednicu nakon čega će biti održana konferencija za medije", stoji na web stranici HNS-a.

Damir Vrbanović sigurno se neće pojaviti na sjednici jer mu je sud odredio jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke, dok je isto neizvjesno za Zdravka Mamića, koji je nakon povratka iz Slovenije zajedno s bratom Zoranom uhićen i sproveden u PN USKOK na Oranicama te se još uvijek ne zna hoće li im biti određen pritvor.

Kako god, iz HNS poručuju kako će se oglasiti priopćenjem nakon što „nadležna tijela obave svoj posao“. U HNS-u se, dakle, prave kao da se ništa ne događa, po onoj narodnoj, da se malo našalimo, selo gori, a Šuker se češlja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider