Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najtrofejniji aktivni član

Hajdukov legendarni oružar: "Kopačke može prepoznati na dodir, a kad je neki igrač upitan, ima poseban trik u rukavu"

Hajdukov oružar Miro Čolak u klubu je 43 godine, a u toliko godina staža nakupio je torbu punu trikova.

Vikend je prošao, ali ljubitelji Supersport HNL-a ne trebaju očajavati jer to znači da slijedi nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu. Ovaj ponedjeljak očekuje nas ponovo puna postava, Ljubo i Mateo vratili su se iz Njemačke, a Ćurka više nije TV ekran, nego je u studiju.

Naše gledatelje zanimala je riječ dvije o Hajdukovu oružaru Miri Čolaku, a Igor se uhvatio za glavu jer je imao štošta za ispričati o najtrofejnijem hajdukovcu trenutačno. U klubu je već 43 godine, ima vrlo osebujnu kolekciju postera na Poljudu i majstor je svog posla.

"Stavili su mu bili Hajdukov šal kao povez i dali su mu tri kopačke da na dodir pokuša prepoznati koja je čija. Pogodio ih je sve, znao je čak i da je Livajina žuta na dodir. Čovjek je nevjerojatan“, posvjedočio je Ćurka pa dodao:

"Kad smo bili u Osijeku bilo je pitanje hoće li Livaja igrati. Kad su slagali dresove, stavili su Livajin dres, kapetansku vrpcu i zastavicu na prvo mjesto. U slučaju da je netko prošao pokraj naše svlačionice, pomislio bi da Livaja igra. Genijalni su“, nasmijao se Ćurka.

Više o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak od 21 sat uvečer na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider