Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sukob toplaka i carrilla

Hajdukovci pucaju od optimizma: Nismo pobijedili, ali igramo baš dobar nogomet

Hajduk je tijekom cijelog prvog poluvremena djelovao kao Real Madrid u usporedbi s Interom. Trebao je voditi četiri, pet razlike, a na kraju je spašavao bod.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je propustio upisati tri boda u Zaprešiću, iako je veći dio utakmice bio nekoliko puta bolji od domaćina. U konačnici je susret Intera i Hajduka završio rezultatom 2:2, a takvim raspletom daleko zadovoljniji mogu biti domaći nogometaši i trener Toplak.

"Zbog ovakvih utakmica nogomet je najpopularnija igra na svijetu! U prvom smo poluvremenu trebali gubiti sa pet, šest pogodaka razlike. Bili smo jako loši, neprepoznatljivi. Ne bježim od toga da smo imali sreće, ali na kraju je Hajduk spašavao bod", rekao je na konferenciji za novinare Interov trener Samir Toplak, pa dodao:

"U poluvremenu sam najprije igračima očitao bukvicu, a onda smo se dogovorili što trebamo popraviti. Znao sam da će ako zabijemo za 1:2 biti gusto. Možda bi bilo nezasluženo da smo pobijedili, ali pokazali smo karakter".

Igrači Hajduka nisu bili previše razočarani, jer su svjesni da su odigrali jako dobru utakmicu, izuzev tih 15-ak minuta u nastavku kada je Inter mogao zabiti i tri pogotka.

"Meni je najvažnije da smo pokazali kako svaku utakmicu igramo sve bolje, a ovaj rezultat trebamo zaboraviti, kako bi u sraz s Brondbyjem ušli čiste glave. Meni je najvažniji dojam, igramo dobar, baš dobar nogomet. Pošteni smo i rezultati će doći", rekao je Josip Radošević.

"Bila je to čudna utakmica. Bili smo bolji većim njezinim dijelom, u prvom poluvremenu smo bili dominantni, kontrolirali sve, stvarali puno prilika i sasvim zasluženo smo vodili s 2:0. U drugom smo također bili bolji, ali napravili smo neke individualne pogreške. Eto, to je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji. Inter je zabio iz prekida, pa sretno. To je nogomet", smatra Joan Carrillo, trener Hajduka.

U samoj završnici utakmice dvojica trenera posvađala su se kod aut-linije, izgledalo je burno, a možda su baš zbog toga odvojeno došli na konferenciju za novinare. Carrillo nije htio komentirati taj sukob, no Toplak jest.

"Sukob s Carrillom? Ma to je sve u žaru, to je nogomet, nije bilo nikakve zle krvi", zaključio je trener Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider