Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UMJESTO DRUGE IKONE

Hajduk u stožer doveo bivšeg kapetana, odmah se pridružio radu prve momčadi

Kako je zajedno s Mislavom Karoglanom klub napustio Dragan Blatnjak, na njegovo mjesto u stožer dolazi Goran Milović.

Goran Milović (Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX Tags)

Promjene u Hajduku nisu se dogodile samo na onim glavnim pozicijama. Vjerojatno slijedom lojalnosti, klub je zajedno s Mislavom Karoglanom napustio Dragan Blatnjak, pa je privremeni trener Jure Ivanković trebao novog člana svoga najužeg stožera.

On je klubu pridružio jednog bivšeg ljubimca tribina, koji je nosio i kapetansku vrpcu Hajduka. Radi se o Goranu Miloviću.

Kapetan i ljubimac tribina, poznat po iskrenoj i bolnoj izjavi

35-godišnji Milović prošle je godine završio karijeru te se tako vratio u Split. 

Ljubitelji nogometa pamte ga kao čvrstog i sigurnog stopera, također vrlo opasnog i pred protivničkim golom. Za Hajduk, u koji je došao iz redove Splita, odigrao je 146 utakmica i postigao pet pogodaka.

U HNL-u je još igrao u Osijeku, gdje je u proljeće 2018. godine odigrao 12 utakmica i postigao dva pogotka. Osječani su ga tada htjeli zadržati, no nisu uspjeli. Milović je nakon toga igrao u Belgiji, a umirovio se kao član ljubljanske Olimpije.

U Splitu svi jako dobro pamte njegovu izjavu kako "igrači Hajduka uvijek zaje*u kad je neka fešta u gradu", koja je došla nakon jednog od sličnih kiksova splitske momčadi tijekom euforije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider