Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perišić ušao

Hajduk slavio u Koprivnici i prekinuo negativni niz: Trajkovski pogodio, Brekalo asistirao

Hajduk je pobijedio Slaven 1:0 u 31. kolu HNL-a...

Galerija Igrači Hajduka slave pogodak Aleksandar Trajkovski Slaven Belupo - Hajduk +1 Marco Boras i Rokas Pukštas

U susretu 31. kola HNL-a Hajduk je minimalnom 1-0 (1-0) pobjedom protiv Slavena Belupa u Koprivnici prekinuo negativan niz od pet uzastopnih poraza. 

Jedini gol na utakmici postigao je Aleksandar Trajkovski (12).

Pogotku je prethodila precizna kombinacija na desnom boku, Sigur je uposlio Brekala koji je ubacio loptu u peterac gdje je pravovremeno utrčao Trajkovski i s tri metra mirno zatresao mrežu nemoćnog Suška.

Trebao je Hajduk i povećati vodstvo ubrzo potom, ali Odjidja-Ofoe iz odlične prilike nije uspio svladati Suška, a u nastavku akcije niti Sahiti nije bio dovoljno koncentriran.

Do kraja prvog poluvremena najbolju priliku imali su domaći u 33. minuti kada je Murić odlično ubacio za Šutu, no udarac mladog napadača glavom u padu sjajno je zaustavio Buljan.

U drugom poluvremenu Slaven je bio mnogo bolja momčad, uglavnom su domaći prijetili nakon prekida, a najbliži golu bili su nakon korfnera u 50. minuti kada je Štrkalj s tri metra glavom pogodio gredu.

Ovom pobjedom treći Hajduk je stigao do učinka od 58 bodova, 10 manje od vodeće Rijeke, a osam manje od drugog Dinama, odnosno 13 više od četvrtog Osijeka. Slaven Belupo je ostao deveti sa 30 bodova, jednim manje od osme Istre 1961, ali i 23 više od zadnjeg Rudeša koji je i teoretski ispao. 

REZULTATI 31. KOLA:

Subota:
Osijek - Istra 1961 1-2 (Lovrić 14 / Vuk 39, Ekong 51)
Slaven Belupo - Hajduk 0-1 (Trajkovski 12)
Nedjelja:
Lokomotiva - Dinamo (17 sati)
Rijeka - Gorica (19.30 sati)
Ponedjeljak:
Rudeš - Varaždin (17 sati)

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider